Teatervandring gjennom Larviks historie

23. sep 2018 12:00 - 17:00 | Herregården i Larvik

Søndag 23. september kan du være med på teatervandring gjennom Larviks historie. På den korte turen fra Herregården til Larvik kirke, Tollerodden, Heyerdahlmonumentet og Teaterhuset Munken får du mulighet til å møte kjente og ukjente personer fra Larviks spennende historie.

Unge skuespillere fra Larvik Barne- og Ungdomsteater og Scenegal spiller små teatertablåer langs ruta, og guider fra Larvik museum og Tolleroddens venner forteller litt om det vi ser underveis.

Teatervandringen tar ca to timer, og rundene starter kl. 12, 12.30, 13, 13.30, 14 og 14.30. Hver runde har plass til 20 deltakere. Billettene koster 100 kroner for voksne og 50 kr for barn og inkluderer en vaffel og saft eller kaffe på Teaterhuset Munken ved rundens slutt.

Billetter kan kjøpes i døra på Herregården med vipps eller kontanter.

Vil du sikre deg plass på en av rundene, og unngå å måtte vente, kan du forhåndsbestille billetter på mail til ane.ringheim.eriksen@vestfoldmuseene.no eller på sms til 40 22 40 98. Husk å skrive hvilket klokkeslett du melder deg på.

Arrangementet er et samarbeid mellom Larvik Barne- og Ungdomsteater, Larvik museum, Tolleroddens venner og Scenegal. Arrangementet er støttet av Frifond.

Forrige artikkelHändels Lucretia. Miniatyroperaballett Neste artikkelForedrag med Per Nyhus