Våren på Larvik museum

Denne våren kan du delta på hyggelige og lærerike aktiviteter på Larvik museum! Bli med på våre tradisjonsrike familieaktiviteter som fastelavnssøndag, og gå ikke glipp av den nye utstillingen på Sjøfartsmuseet!

 

LARVIK I SVART-HVITT

 

Verksgården, søndag 29. januar kl. 12.00-16.00
Har du lagt merke til hvor mange fine, gamle hus det er i Larvik? Hvordan så Larvik ut for 100 år siden? Per Nyhus og museumspedagog Marianne Sørensen viser bilder fra gamle Larvik og forteller om byen for 100 år siden. Etterpå kan du bli med på klipp-og-lim og lage en egen fargerik bygate i vårt Kreative Verksted.

 

FASTELAVN

 

Verksgården, søndag 26. februar kl. 12.00-16.00
På fastelavnssøndag har vi åpent i Verksgården og du kan komme og binde og pynte fastelavnsris og klippe kattemasker. Det er også mulig å være med på en spennende omvisning i utstillingene våre og prøve lykken på skattejakt i museet. Kaféen selger fastelavnsboller, saft og kaffe.

 

BARNAS VERDENSDAG

 

Sliperiet, lørdag 18. mars kl. 12.00-16.00
Barnas verdensdag er et gratis familiearrangement i regi av Larvik Kulturskole. På Sliperiet denne dagen myldrer det av verksteder, konserter, spennende lyder, lukter, smaker og opplevelser fra mange forskjellige land. På Larvik museums verksted kan du få høre historien om førstereisguttene som reiste ut fra Larvik. Hvordan var livet om bord? Hva møtte guttene ute i verden, og hva tok de med seg hjem?

 

PÅSKEVERKSTED

 

Verksgården, søndag 2. april kl. 12.00-16.00
Vi inviterer til omvisning og rebusløp og et morsomt påskeverksted i vårt Kreative verksted. I kaféen kan du få kjøpt vafler og saft.

 

MARITIM FAMILIEDAG MED UTSTILLINGSÅPNING

 

Sjøfartsmuseet, 28. mai kl. 12.00-16.00
Denne dagen blir det åpning av ny utstilling om utforskende Larvikinger. Utstillingen er laget i samarbeid med Foreningen Larvik sjøfartsmuseum.
På Sjøfartsmuseet blir det maritime aktiviteter ute og inne, og losskøyta Frithjof II tar små og store med på tokt I Larviksfjorden.

 

FAMILIEDAG I HERREGÅRDEN

 

Herregården, søndag 11. juni kl. 12.00-16.00
Sommeren er her og Herregården åpner igjen. Vi byr på et utvalg av sommerens familieaktiviteter samt omvisning for både barn og voksne i grevens gemakker. Den hyggelige kaféen er åpen og selger vafler, kaffe og saft.


Se også museets åpningstider og billettpriserHusk at du kan følge oss på Facebook og Instagram!

 

 

 

 

 

Forrige artikkelSuksess for Larvik Barokk Neste artikkelKULTURNATTA: Vi byr på kveldsvandring, omvisning og foredrag.
Vi trenger din hjelp!
Hei, vil du hjelpe oss til å få bedre hjemmesider? Vi trenger din tilbakemelding! Din identitet vil holdes skjult. Klikk her for å svare!