Velkommen til museumsbesøk våren 2018

Foto: Majala Tamber

Larvik museum ønsker alle barnehagebarn i Larvik hjertelig velkommen til oss denne våren.

Vi tilbyr to ulike opplegg, og barnehagene kan være med på ett eller flere av disse. Førstemann til mølla!

Oppleggene er gratis og passer for de eldste barna i barnehagen (4-6).
Oppleggene starter kl. 10.30 eller 12.00 og varer ca. en time. Det er mulig å spise matpakka hos oss, enten inne eller ute.

For mer informasjon, spørsmål eller påmelding:
Kontakt Ane Ringheim Eriksen på e-post ane.ringheim.eriksen@vestfoldmuseene.no eller på telefon 40 22 40 98.

1. – 15. mai: Hurra, hurra, hurra

Verksgården, Nedre Fritzøegate 2

Larvik museum tilbyr et formidlingsopplegg om hvorfor vi feirer 17. mai. Gjennom gamle bilder, gjenstander og aktiviteter vil vi gi svar på spørsmålene som barn ofte stiller:

Hvorfor har Norge bursdag på 17. mai? Hvem bestemte det?

Hva er en nasjonaldag? Og hvem bestemte at flagget skulle være rødt, hvitt og blått?

Hva er et demokrati? Hvem bestemmer i Norge?

Foto: Majala Tamber

1. – 17. juni: På oppdagelsesferd i Herregården

Herregården, Herregårdssletta 6.

I dette opplegget får barna kle seg ut som grever med hatter og kapper. Deretter får de bli med på oppdagelsesferd i Herregården. Vi forteller om greven og de andre som har bodd i Herregården, og forteller samtidig litt om Larvik i gamle dager.

Forrige artikkelMånedens bilde i mai Neste artikkelBarn i arbeid på Gumserød gård (1. klasse)